În copilărie mesajul pe care l-am primit a fost ca sexul este ceva rău, dezgustător și ca dacă faci asta ești tarfa și imorală. Însă, acest lucru nu s-a potrivit niciodată cu codul meu moral personal.
Arhitectura noastră biologică este pregătită pentru a da naștere.
Mi-aduc aminte de propriile experiente cu maternitatea, ma minunam de modul în care sânii mei se mareau, de cum corpul meu știa ce sa facă fără nici un impuls, de burtica, care se mărește pentru a găzdui copilul.
A fost prima oară când m-am simțit ca un fel de mamifer care-si apară și hrănește puii, când am realizat ca sunt concepută natural sa fiu puternică și capabilă sa susțin viața.
Suntem predispuse sa oferim altora. Cultura a profitat de capacitatea noastră de a fi grijulii și ne-a dus pe o cale distructiva, subminand capacitatea noastră de a simți.
Conștientizarea propriei naturi este izvor pentru toate celelalte constientizari: capacitatea de a hrăni, de a îngriji, de a fi empatica și sexuala.
În vremurile moderne am fost învățate sa ne respingem din ce în ce mai mult sexualitatea . Dacă facem asta suntem tarfe sau ușuratice.
Una este sa refuzam sexualitatea, cand ne referim la o altă ființă umană și alta e sa ne simțim rusinate de propria sexualitate.
Povestea legată de respingerea propriei sexualități ne-a deconectat în toate aspectele vieții.
O femeie care se ocupă de emanciparea sa sexuală nu mai depinde de un bărbat , decât în cazul conceperii copiilor.
As numi-o renaștere feminină !
Când suntem capabile sa ne producem singure orgasm, suntem cu adevărat puternice și libere, nu mai depindem de bărbați.
Nu există viață fără vagin și nu a fost creat doar pentru gestație, ci și pentru plăcerea noastră.
Sa te deștepți înseamnă să-ți revendici puterea asupra fiecărei părți din tine, nu prin puterea asupra altora, ci asupra ta.
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.